Kedves Érdeklődő! Néhány infó arról, hogy hogyan tudtok táskát rendelni tőlem.😊

Minden táskából egy darabot készítek, így nem sok munkám van készleten.
Ezek a darabok megtekinthetőek és megvásárolhatóak Pesten aSalon 19üzletben, azEmme Design Room-ban Dunaszerdahelyen és Debrecenben a BLANCA Store-ban.

Rendelés menete ( A Basic kollekcióból )


🔺A kiválasztott táska képét / nevét üzenetben szükséges elküldeni nekem.

🔺Az időszakos kollekciók darabjait csak limitált ideig lehet megvásárolni, az állandó kollekció darabjai egész évben rendelhetőek.
🔺A megrendelt táskának legalább az ár felét előre utalással szükséges fizetni, innentől számítva 1 -2 hónap alatt készítem el a terméket.
Személyes átvétel esetén készpénzben van lehetőség az ár fennmaradó részét rendezni.
Postázás esetén kizárólag előre utalást követően adom fel a terméket, utánvételre NINCS lehetőség! A termékek ára a postaköltséget nem tartalmazzák!
🔺A terméket személyesen átvenni a műhelyemnél Rákosligeten lehet, emellett a Salon 19 showroomban keddtől péntekig 13-19:00 ig. Minden keddi napon én várom az érdeklődőket a showroomban.
🔺Egyedi rendelés esetében a színeket szabadon lehet cserélgetni, személyre szabni, ennek nincsen plusz költsége.
Fazon és méret változtatás esetében a szabásminta alakítását felár ellenében tudom vállalni. Ebben az esetben kérj árajánlatot!
A módosítások költsége +4000.- -tól kezdődnek.

A kisebb táskák belső zsebet nem tartalmaznak! Igény szerint zseb elhelyezésére van lehetőség, egy belső cipzáros zseb ára 3000.- , a nyitotté pedig 2000.-

Fontos tudnivaló‼️
Mivel minden darabot kézzel készítek, így nincs két egyforma táska!
A bőr felülete nem mindig hibátlan, kisebb redőzet, esztétikai hiba a természetes anyag velejárója!

Szeretném felhívni arra a figyelmeteket, hogy egyedi készítésű táskát, amit Ti álmodtok meg, és saját elképzeléseitek szerint valósítok meg, nem áll módomban visszavásárolni, hogyha a termék esetleg mégsem tetszik amikor elkészül.
Minden táskát pontos terv szerint készítek az alapján amit Tőletek kapok, kifejezetten a megrendelőnek. Kérlek alaposan gondoljátok át mit is szeretnétek, hogy minden nap boldogan tudjátok viselni!

A munkáimra 3 hónap minőségi garanciát vállalok, a felületi sérülésekre a garancia nem terjed ki, ezek javítására nincsen lehetőség sajnos!

 

Keressetek bizalommal, bármilyen kérdéssel, kéréssel!🙂
Anna