Tavaszi varázs

Tavaszi varázs – Megérkezett az új HA tavaszi kollekció

Ha láttál már valaha levendulatengert, voltál már tulipánfarmon, vagy sétáltál igazi rózsakertben, akkor sejtheted, milyen a 2023-as új HA tavaszi kollekció. A legújabb HA táskacsodák ugyanis valóban idevarázsolják a tavaszt, annak minden színpompájával, romantikájával, bársonyosságával.


Már csak egy jó vörös bor vagy könnyed rosé hiányzik és élvezhetjük is azt a friss könnyedséget, nőies eleganciát, amelyet a HA-táskatulajdonosok már olyan jól ismernek. A különleges körtáskákért rajongsz? Most lenyűgöző színekben viselheted őket. A Ridikülök, a Purse Crossbody vagy inkább a Business Bag áll hozzád közelebb?
Nem fogsz hinni a szemednek, milyen csodák készültek ismét.


Az új HA tavaszi kollekció elsődleges célja egyértelműen az, hogy visszahozza a tavaszi lendületet az életünkbe. Ha eddig ódzkodtál a pink és piros különböző árnyalataitól, mostantól garantáltan nem fogsz, mert a tavaszi kollekció színvilága nemcsak egyedi stílust ad a megjelenésednek, hanem önbizalmat is.A 2023-as év Pantone-színe a Viva Magenta, a legújabb HA-táskák és -kiegészítők pedig ennek minden árnyalatát magukban foglalják. Könnyed, mégis erőteljes, nőies, ugyanakkor bátor, sugárzó és különleges az új kínálat, épp, mint a legszebb kertek legragyogóbb virágai.
Ha te is rajongsz a romantikáért, a csodálatos naplementék különleges hangulatáért, akkor ezeket a színeket egyenesen imádni fogod.


HA tavaszi kollekció a magabiztosság jegyében

„Merész, félelem nélküli, vibráló, optimizmust és örömöt sugall” – mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Színintézet igazgatója, amikor bemutatta a Viva Magentát a nagyközönségnek, a HA új tavaszi kollekciója pedig pontosan ezt a gondolatot viszi tovább.

A púderszínek finom, „poros”, puha árnyalatai igazán elegáns és romantikus hangulatot teremtenek az öltözködésünkben, így ha ilyen HA-táskát vagy -kiegészítőt választasz, pont úgy fogod magad érezni, mintha egy romantikus film főhősnője lennél.
A púder kifejezetten jól kombinálható a fehérrel, a krémszínnel, de akár a legsötétebb pirossal is. Érdemes kipróbálnod, mert visszafogottságával különleges atmoszférát teremthetsz magad körül.


Melyik a te kedvenc pink árnyalatod?

A rózsák szerelmeseinek egyértelműen a Barbie pink élénk rózsaszín árnyalatát javasolhatjuk, amely pillanatokon belül üdévé és titokzatossá varázsolja viselőjét. Ha pedig egy kis extravagancia is megbújt benned, egy ilyen színű HA-táskával ki is emelheted az egyediségedet.
Sétálj a városban, térj be egy kávézóba, menj el egy kiállításra, és élvezd, mennyire feltölt ez a szín energiával. Ha viszont még bátrabb vagy, meg se állj a neon pinkig! Ez egy olyan intenzív rózsaszín árnyalat, amely szinte világít. Pont úgy, mint a legszebb kardvirág, vagy egy szemet gyönyörködtető begónia. Ha ilyen táska van nálad, biztosan nem maradsz észrevétlen sehol.


Az új HA tavaszi kollekció visszahozza a romantikát és a játékosságot is

A rózsaszín és annak árnyalatai mindig is különlegesnek minősültek. Kevesen tudják azonban, hogy voltak idők, amikor a rózsaszín viselése csak a férfiak kiváltsága volt. Szerencsére ma már mindenki számára elérhető ez a különleges szín, és ha nem is nézünk minden este romantikus filmeket, legbelül érezzük, milyen szerelmes hangulatba kerülhetünk tőlük. Mi lenne, ha mostantól minden nap lubickolhatnánk a szerelemben?


Az új HA tavaszi kollekcióban megtalálható fukszia árnyalat például, amely a fukszia virágról kapta a nevét, valamivel sötétebb és kevésbé erőteljes szín, mint a pink, de egyértelműen az egyik legnőiesebb, legbódítóbb, legmámorítóbb. Tökéletesen illik a lilához nemcsak a virágoskertünkben, hanem a kiegészítőinkben is.


Amikor egy gyönyörű, színpompás, illatos arborétumban sétálunk, és egymás után megcsodáljuk a szebbnél szebb virágokat, óhatatlanul átragad ránk a természet lenyűgöző változatossága. Elővesszük a fényképezőgépet, nagyokat szippantunk a levegőbe, miközben kéz a kézben sétálunk a kedvesünkkel és hagyjuk, hogy átjárjon bennünket a gondtalanság érzése.
Ezek olyan csodálatos pillanatok, amelyeket jó lenne nehezebb napjainkon is valahogyan újra előhívni.

A narancs pink, pink-piros színek és a fent említett lila éppen ezért jelentek meg az új HA tavaszi kollekciójában is. Játékosságot, leheletnyi merészséget, kreativitást sugallanak, ezáltal pedig egyenesen ellenállhatatlanok. A lilát ugyan sokan hidegnek és talán picit ridegnek is tartják, nem véletlen azonban, hogy mégis a gazdagsággal párosul. A természetben ez az egyik legritkábban előforduló virágárnyalat, és éppen ezért annyira különleges.

Már az antik görögök és rómaiak is tudták ezt, akkoriban például csak a legrangosabb emberek és az uralkodók juthattak hozzá lila színű anyagokhoz, textíliákhoz. A lila még a középkorban is egyet jelentetett a gazdagsággal, ezt a színt ugyanis csak ritka növényekből lehetett előállítani, amiről – most már tudjuk – még kevés is van a Földön. Csak a kiváltságosok engedhették meg tehát maguknak, hogy lilát viseljenek, ezért most nagyon jó érzés arra gondolni, hogy egy HA-táskával mi is ezen kiváltságosok közé tartozhatnánk.


Lila és piros – Lenyűgöző színharmónia az új HA tavaszi kollekcióban

Ha a lilát pirossal párosítjuk, nemcsak egy lépéssel a föld felett érezhetjük magunkat, hanem egyenesen a legszebb naplementében. A természet mindig is tudta és tudja, mit csinál, és képes is bennünket minden egyes nap lenyűgözni. Ha csak egy picit is érzékenyek vagyunk a természet csodáira, ezt mindannyian alá is írhatjuk. A lila és piros kombináció ugyan merésznek tűnhet egy-egy viseletben, de ha csak az ég színeire, egy kastély parkjára vagy a botanikus kertek ragyogó szépségeire gondolunk, egyértelmű a kapcsolódásuk. Ugyanilyen egyértelmű a lila-piros párosítás a HA-táskák esetében is.


A világosabb piros ( korall ) általában kedvesebbnek, barátságosabbnak tűnik, míg az élénk merésznek és intenzívnek, a sötét pedig egyenesen drámai és már-már misztikus; éppen, mint a körülöttünk lévő számtalan természeti csoda.
Tapasztald meg te is ezt a sok szépséget, a tavaszi színek erejét és ragyogását. Kezdj például egy új HA-táskával!

A rendelés menetéről ITT olvashatsz részletesen.
A teljes kollekciót ITT fedezheted fel. Ha személyesen is meg szeretnéd nézni a kollekcióik mintadarabjait, Pesten a Salon 19 bemutatóteremben van rá lehetőséged.
Kövess a Facebook- és az Instagram-oldalamon is, ahol naponta jelentkezem friss hírekkel!