Sikeres nők HA táskával – Molnár Edina

Sikeres nők HA táskával – Molnár Edina könyvelési vezető, a TikTok 50 éves ismert arca

Egyáltalán nem megszokott, főleg Magyarországon, hogy valaki az ötven évesek korosztályából tiktokozásra adja a fejét. Molnár Edina azonban nemcsak népszerű, de igazi követendő példa is lett a nők körében, hiszen nála hitelesebben senki sem tudja képviselni a kortalanságot és a női nemben rejlő lehetőségeket. Nem véletlenül kapcsolódott össze a HA márka és Edina útja. A Sikeres nők HA táskával sorozatunk első részében vele beszélgettünk.

Edinát a férje lepte meg először egy HA táskával, egy kék-zöld hope baggel, amely – mint minden HA-termék – megrendelést követően egyedileg készült el.

„Amikor bementem az ajándékomért az üzletbe, rögtön vettem hozzá egy HA övet és egy kendőt is, így azonnal lett egy teljes szettem. Mondanom sem kell, ez csak a kezdet volt. Azóta is úgy érzem, hogy a HA világában otthonra leltem: minden ruhámhoz tudok párosítani egy övet vagy táskát, és mivel imádom a színeket és persze a minőséget, amit ezek a termékek képviselnek, figyelem is az új kollekciókat.”


A stílus kortalan

Edina villámgyorsan lett népszerű a közösségi médiában, ahol napi szettjeivel, öltözködési tippjeivel, divattanácsaival nők ezreit inspirálja. Természetes, hiteles nő, édesanya, aki mindazt megtestesíti, amit a HA márka képvisel.

„Edina egyedi, nőies, és minden posztjával azt bizonyítja, hogy a stílus kortalan – mondja róla Hodlik Anna, a márka tulajdonosa, tervezője. – Már az első találkozásunkkor megfogott a kisugárzása és a megjelenése. Azonnal tudtam, hogy szeretnék vele együtt dolgozni, ám a közös projektre néhány hónapot várnunk kellett. Most azonban nem is lehetnék boldogabb, mert a munkáimat végre egy Igazi Nagybetűs Nőn tudom bemutatni! Az Edinából áradó végtelen báj és pozitív kisugárzás a képeken is átjön, amit a vásárlóim is éreznek.”


Molnár Edina egy nemzetközi könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó cégnél dolgozik immár 23 éve. Az állandó határidők és folyamatos kihívások természetesen rengeteg stresszel járnak, de Edina sikeres nőként, feleségként és anyaként is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

„Ez persze nagyon nehéz, ahogyan szerintem minden nő életében az. Erre nincs megfelelő recept, néha sikerül, néha pedig nem. Alapvetően azonban pozitív ember vagyok, elégedett és hálás azért, amim van, és mindig próbálom kihozni a legjobbat magamból. A munkában, a magánéletemben és most már a közösségi médiában is. A lányom nyomdokain és bíztatására kezdtem el outfit videókat készíteni a TikTok-ra, igazából játékból. Talán azért lettek ennyire népszerűek, mert egyrészt az én korosztályomból kevés olyan tartalomgyártó van a platformon, akivel a nők azonosulni tudnak, másrészt mert nem elrugaszkodott szetteket mutatok, hanem olyanokat, amelyek egy átlagos nő számára is elérhetők. Van bennük azonban egy pici extra is, amely inspirációt adhat, és erre sokaknak szüksége van.”


Edina tökéletesen ismeri a stílusát, tudja, hogy mi áll neki jól, és egyáltalán nem fél felvenni extravagánsabb darabokat sem. A követői számából egyértelműen látszik, hogy ezt értékelik a nők.

„Van egy állandó báziscsapat, akik mindig kommentelnek. Ezt nagyon szeretem” – mondja Edina, akit fiatal kora óta érdekel a divat, és most már magának is csodás ruhakölteményeket varr. „Önmagam kifejezése az öltözködésen keresztül mindig is vonzott. Az ember az idő múlásával rátalál a saját stílusára, ami a divattól független. Szerencsém van azonban, mivel a mostani divat kedvez az én irányzatomnak: mindig is szerettem a különleges, egyedi, ugyanakkor elegáns ruhákat és a színeket. Pár hónapja be is iratkoztam a Budapesti Divatiskolába varrótanfolyamra és szabásminta-szerkesztőre, mert a fejemben számos ruhaötlet van, amelyeket szeretnék magamnak elkészíteni. Persze ez nem ilyen egyszerű, hiszen ez egy komoly szakma és hosszú tanulási folyamat. Nem is mindig sikerül megvalósítanom, amit fejben megálmodok, de nagyon élvezem, mert szeretek kísérletezni az anyagokkal.”

Edina volt a HA x Orovica tavaszi kollekció arca, illetve az új nyári kollekciót felvonultató divatbemutatón is vele indult a show. Edina igazi sikeres nő, akinek a stílustippjeire kötelező odafigyelni.

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen különleges élményekben lehet részem, azt pedig pláne nem, hogy 50 évesen egyáltalán igény lehet rám. A követőim reakció, a divatesemények, a fotózások viszont nagyon feldobják és megszínesítik az életemet, amiért rendkívül hálás vagyok.” 

„Az egyik nagyon kedves követőm írta egyszer, hogy övmániás vagyok – meséli Edina. Ezt örömmel vállalom, mert szerintem az övek nem maradhatnak ki egyetlen gardróbból sem. Feldobják, kiteljesítik, ha kell megtörik a szettet, hangsúlyozzák a derekat, ezáltal szép sziluettet kölcsönöznek. Egy másik kedves követőm ezzel kapcsolatban azt írta, hogy megmutattam neki, mi a legjobb dolog, ami egy nővel történhet: az öv.

Molnár Edina oldalát itt találod, a HA táskák rendelésének menetéről pedig ITT olvashatsz részletesen.
Ha személyesen is meg szeretnéd nézni a kollekciók mintadarabjait, Pesten a Salon 19 bemutatóteremben, Gödöllőn a Via Showroomban, illetve Veszprémben az Üvegcsében van rá lehetőséged!