Batz X HA

Az új BATZ X HA kollekció koncepciója egy olyan termékpaletta létrehozása volt, melyben a nőiesség és a funkcionalitás egyaránt nagy szerephez jut. A két márka ennek a gondolatnak az értelmében kezdte el a közös munkát azért, hogy nem csupán divatos, hanem igazi minőséget képviselő, ugyanakkor a mindennapi életben is kényelmet és stílust adó kollekciót dobjanak piacra.

A kollekció termékei tökéletesen illeszkednek a rohanó hétköznapok igényeihez. Kényelmesek, magas minőségűek, mindemellett pedig igazán nőiesek és divatosak! Minden cipő magában hordozza a több évtizedes tudást és minőséget, a szeretetteljes odafigyelést, amire csak egy valódi magyar termék képes!

A cipőket IDE kattintva lehet megvásárolni!


Batz X Hodlik Anna
Cosmopolitan női sneaker Kiwi dream színben.

Egyedi színkombinációban pompázó bőrből készült cipő, melyet Michelin csésze talppal ékesítettünk. A kivizöld és a királykék nem mindennapi párosítása találkozik ebben a lábbeliben. Mint egy szentjánosbogár úgy ragyogja be a mindennapokat ez a metál fényű, különlegesen nőies sneaker. 

Sőt a klasszikus sötétkék cipőfűző mellé még egy csillámló zöld cipőfűzőt is adunk ajándékba, í így a hangulatodhoz és outfitedhez igazíthatod a lábbelit.Batz X Hodlik Anna
Cosmopolitan női sneaker Cherry bomb színben.

Egyedi színkombinációban pompázó bőrből készült cipő, melyet Michelin csésze talppal ékesítettünk.

A piros és rózsaszín találkozása egy cipőben, hogy mi lesz az eredmény? Sikkes és időtálló elegancia, amely sneaker formájában a párizsi életstílust idézi. Sőt a piros cipőfűző mellé még egy csillámló piros cipőfűzőt is adunk ajándékba, így a hangulatodhoz és outfitedhez igazíthatod a lábbelit.

Batz X Hodlik Anna
Lady Ann női sneaker Ocean dream színben. 

Nyugtató mélykék árnyalat, amely az óceánok mélységét idézi és friss zöld szín, amely az óceán felszíni vizének világosabb árnyalatát tükrözi, mindez Michelin Icon talpon. Tökéletes harmóniát teremtve az elegancia és a modern design között, inspirálva a mindennapi luxus érzésére. Gyönyörű, időtálló darab, amit a metálfényű részletek igazán nőiessé varázsolnak. Sőt a sötétkék cipőfűző mellé még egy türkiz cipőfűzőt is adunk ajándékba, így a hangulatodhoz és outfitedhez igazíthatod a lábbelit.A kampányban szereplő cipőket szerettük volna több stílusban is bemutatni, hogy viselője láthassa minden alkalomra tökéletes választás!
Hordhatod sportos, hétköznapi szettekkel, nőies ruhákkal, vagy az irodai szetted részeként.Batz X Hodlik Anna
Lady Ann női sneaker Purple dream színben.

A lila különböző árnyalatai  Michelin Icon talpon, mely tökéletes harmóniát teremt az elegancia és a modern design között, inspirálva a mindennapi luxus érzésére. Gyönyörű darab, amit a metálfényű csillogás igazán nőiessé varázsol. Sőt a rózsaszín cipőfűző mellé még egy pink cipőfűzőt is adunk ajándékba, így a hangulatodhoz és outfitedhez igazíthatod a lábbelit.


Batz X Hodlik
Anna Lady Ann női sneaker Portugal blue színben.

Mély, gazdag kék árnyalat és a letisztult fehér szín találkozása egy lábbeliben. A sneakert gyönyörű portugál minta díszíti és Michelin Icon talp öltözteti, mely tökéletes harmóniát teremt az elegancia és a modern design között, inspirálva a mindennapi luxus érzésére. Klasszikus, időtlen lábbeli ami minden ruhatárat feldob, sőt a sötétkék cipőfűző mellé még egy ezüst cipőfűzőt is adunk ajándékba, így a hangulatodhoz és outfitedhez igazíthatod a lábbelit.