A BATZ X HA kollekció

Könnyű léptékű együttműködés – A HA Bag és a Batz egymásra találása

Stílus, kényelem, szenvedély, időtálló minőség – ez a közös Hodlik Anna és a Batz termékeiben, akik ezt felismerve fantasztikus együttműködést hoztak létre. A két márka kapcsolódása azonban nem csupán egy egyszerű üzleti projekt, hanem valódi kreatív találkozás.


„2023 október végén meghívást kaptam a volt általános iskolámba” – meséli Anna, a HA márka tulajdonosa –, „hogy egy orientációs napon előadást tartsak a felsős évfolyamoknak. Az előadás végén az egyik kisfiú odajött hozzám és megkérdezte, hogyha a világon bármilyen cipőmárkával együtt dolgozhatnék, akkor kit választanék? Azt mondtam, hogy a választásom természetesen egy magyar vállalatra, a Batz-ra esne. Úgy tűnik, elég volt csak hangosan kimondanom azt, amire vágytam, hogy valósággá váljon.”


A Batz és a Hodlik Anna márka találkozása

Napra pontosan két héttel később kereste meg Annát a Batz kreatív csapata, hogy működjenek együtt. A közös kollekció koncepciója egy olyan termékpaletta létrehozása volt, melyben a nőiesség és a funkcionalitás egyaránt nagy szerephez jut. A stílus maga az ember, ez az ember pedig jól tudja, hogy mi más tükrözhetné leginkább a személyiségét, ha nem a megjelenése.

A két márka ennek a gondolatnak az értelmében kezdte el a közös munkát azért, hogy nem csupán divatos, hanem igazi minőséget képviselő, ugyanakkor a mindennapi életben is kényelmet és stílust adó kollekciót dobjanak piacra.


A BATZ X HA kollekció

„Az új BATZ X HA kollekcióban teljes szettek, azaz öv-táska-cipő kombinációk érhetők el” – mondja Hodlik Anna. „Imádom a bőrcipőket, a minőségi és kényelmes sportcipőket, a Batz lábbelijei pedig abszolút ezt képviselik, és most már a táskáim színeiben. A női szettek egyik alappillére ugyanis éppen ez: a megfelelő táska-cipő párosítása.”


Ahogyan a Batz, úgy a Hodlik Anna márka is maga az időtálló elegancia, hiszen minden HA termék úgy készül, hogy az az ünnepi alkalmak mellett a hétköznapokban is nagyszerű társa legyen a vásárlóknak. Ehhez mi sem passzolhatna jobban, mint olyan sportcipők, amelyek magukban hordozzák a finom nőies vonásokat, a BATZ X HA együttműködés keretein belül pedig a HA márkára jellemző színeket és metálos ragyogást.


A kollekcióban 5 különböző színösszeállítású cipő kapott helyet a legnépszerűbb HA táskák árnyalatiban:


Lady Ann – Ocean Dream


Lady Ann – Purple Dream


Lady Ann (Portugal Blue)


Cosmopolitan – Kiwi Dream


Cosmopolitan – Cherry Bomb


„Egy álom, amely most valóra válhatott”

„A BATZ X HA kollekció cipői tökéletesen illeszkednek a rohanó hétköznapok igényeihez, nekem pedig ez különösen fontos szempont volt” – emeli ki Anna. „Kényelmesek, magas minőségűek, mindemellett pedig igazán nőiesek és divatosak! Minden Batz cipő magában hordozza a több évtizedes tudást és minőséget, a szeretetteljes odafigyelést, amire csak egy valódi magyar termék képes.”


A Batz Hungary Kft. Magyarország és Közép-Európa egyik vezető komfort lábbeli gyártója. Különleges eljárásaiknak köszönhetően szigorúan ellenőrzött körülmények között készítik prémium termékeiket. Az már csak hab a tortán, hogy körülbelül annyi ideje, mint ahány éves Anna. Ezért is jelent a tervezőnőnek hatalmas megtiszteltetést, hogy a Batz méltónak találta munkásságát az együttműködésre.


„Minden egy kávéval kezdődött, és most itt tartunk” – ragyog fel Anna szeme. „Számomra ez nemcsak egy cipőről szól, hanem egy álom, amely most valóra válhatott.”


A Kollaboráció darabjait IDE kattintva lehet megvásárolni!