Picnic ’24

Az új HA x OROVICA nyári kollekció a piknikek hangulatát idézi.
Ha Te is látod magad előtt a Francia riviérát és felsejlik benned az ottani életstílus utánozhatatlan bája, akkor szíved szerint biztosan Te is azonnal összepakolnád a piknikkosaradat, hogy a természet varázslatos közelségét és az önfeledt boldogságot magadénak tudhasd.
A bennünket körülvevő csodálatos természet, a szabadban eltöltött pillanatok és a Francia kultúra inspirálta új HA x OROVICA darabok ezúttal ugyanis a piknikezés örömét ötvözik a női eleganciával.

Az új kollekció üzenete, hogy szakítsunk időt az igazán fontos dolgokra: hogy eltöltsünk egy napot a barátainkkal, családtagjainkkal, szeretteinkkel; ami erősíti a kapcsolatokat, egy csendes, nyugodt környezetben pedig a boldog pillanatok is azonnal ránk találhatnak.
Engedd, hogy a nyár bája téged is átjárjon és válassz a nyári kollekcióból egy hozzád igazán méltó darabot!

Vidd magaddal a mediterrán életérzést a hétköznapokba és szakadj ki a mindennapi rutinból kevdenc piknikezős szetteddel!Szeretnék köszönetet mondani a Hollóházi Porcelánnak, aki a gyönyörű étkészletet biztosította a számunkra!
Továbbá hatalmas köszönet a Macaron Heaven Manufaktúrának, akik nem csak gyönyörű, hanem isteni macaronokat készítettek számunkra!


Provence, ahol a tenger a lábainknál hever, az égbolt azúrkék és a hegycsúcsok is csak néhány óra autóútra találhatóak. Csodás táj, amely az ősi romokat és az évszázados múltra visszatekintő szőlőskerteket kanyargós sziklautakkal és napcsókolta homokos strandokkal ötvözi. A boldogító mediterrán éghajlatnak köszönheti a város a lenyűgöző és változatos tájait. A sűrű olajfaligetektől és a vibráló levendulamezőktől az illatos fenyőerdőkig és a szőlőültetvényekig a régió minden szeglete szebbnek tűnik, mint az előző.Most képzeljük el, ahogyan finom francia sajtokat csipegetünk, isteni friss gyümölcsöket és zöldségeket nassolunk, ha pedig ahhoz támad kedvünk, veszünk egy hűsítő fürdőt a tenger habjaiban. A társaság, a friss levegő és az ínycsiklandó ételek együtt teremtik meg az idilli hangulatot, az új HA nyári kollekció pedig ennek tökéletes kiegészítője. Minden darab ideális új városok felvedezéséhez és egy pihentető nyári kikapcsolódáshoz.
Provence a Francia tengerpart gyöngyszeme, ahol a mediterrán hangulat, az édes italok és a friss ételek mind hozzájárulnak az igazi piknik élményéhez. Nem véletlen, hogy az új darabokon különleges pink csempeminták és matrózcsíkok köszönnek vissza, nem beszélve az élénk, vibráló színekről, amelyek minden gardrób kötelező elemei a nyári időszakban.