Blog

Viseld magadon a Balaton ezer arcát!

2023.07.18 09:14
Viseld magadon a Balaton ezer arcát!

Titokzatos naplementék és lenyűgöző hullámok: A My Balaton kollekció varázslatos világa

Természetes tónusok, lenyűgöző látvány és a Balaton csodálatos varázsa – most végre minden nap átélhetjük.

Titokzatos naplementék és lenyűgöző hullámok: A My Balaton kollekció varázslatos világa

Természetes tónusok, lenyűgöző látvány és a Balaton csodálatos varázsa – most végre minden nap átélhetjük.
Az új Hodlik Anna kollekció, a My Balaton ugyanis nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy hazánk egyik legismertebb természeti kincsét, a Balatont a termékein is megörökítse.
A My Balaton kollekció mindenkit a Balaton partjára repít, ahol a víz kékje, zöldje és türkizárnyalatai lenyűgöző színjátékot mutatnak.


Eötvös Károlyt idézve: „Az ég és a Balaton vizeegyütt sír és nevet, együtt derül és borul, együtt mosolyog és haragszik… Ha az egyiknek nézel a szemébe, tudod, mi van a másikban is.”



Erre érzett rá Kisnémeth Ferenc is, akinek csodálatos Balaton-festményei most már nemcsak a vásznon, hanem az új HA-kendőkön is visszakönnek. Idén ráadásul három új alkotást is felfedezhetünk a festőművésztől a HA-kiegészítőkön, amelyek a Hodlik Anna márkától a már megszokott magas minőséget és utánozhatatlan stílust nyújtják.


A My Balaton kollekciót a természet ihlette

A My Balaton kollekcióban a Balaton vízének lenyűgöző árnyalataival és változékonyságának inspirációival találkozhatunk. A HA táskák és kiegészítők színpalettája a kékek, ezüstök és türkizek kavalkádjával jeleníti meg a Balaton minden pillanatát, zöldjeivel a tavat körbeölelő dombokat és hegyeket, narancs, pink és lila árnyalataival pedig a naplementéket.
Pont úgy, mint amikor sétálunk a vízparton, gyönyörködünk a néha sima, néha hullámzó víztükörben és a csodálatos balatoni környezetben, miközben élvezzük a szabadságot, a frissességet, a nyugalmat.

A kollekció új darabjai és színekben gazdag választéka lehetőséget ad arra, hogy mindenki megtalálja a tökéletes darabot, amely kifejezi az egyéniségét és illeszkedik a stílusához. Legyen szó egy elegáns kézitáskáról, praktikus válltáskáról vagy egy stílusos kendőről, a My Balaton kollekció most is a legapróbb részletekig garantálja a minőséget!

A HA termékek ereje azonban soha nem merül ki a színek gazdagságában. A My Balaton kollekció tökéletesen illeszkedik a Hodlik Annaképviselte értékekhez és megtestesít mindent, ami a nőiességhez kapcsolható. Az új kollekció viselésével azonban most újraélhetjük balatoni élményeinket is, hiszen minden egyes darab elhoz egy kis szeletet a Balaton életvidám, könnyed, ugyanakkor meghitt légköréből.


Légy te a Balaton egyik arca a My Balaton kollekcióval!

Biztosan üldögéltél már hajnalban a parton, vagy volt részed egy csodálatos napfelkeltében, esetleg naplementében a Badacsony közelében.  Az új HA-darabok éppen azért olyan megkapók, mert azt az érzést hozzák nekünk vissza, amit ekkor megtapasztalhattunk.

Nick Thorpedokumentumfilm-rendező szavait felidézve:
„folyton változik a tó színe: hol türkizkék, hol kék, hol fehéres, hol zöld. A nádasokban sok madár lel védelemre. A Balaton Magyarország egyik ékköve.”


Engedd, hogy ezek a lenyűgöző színek és a balatoni hangulat átjárjon; élvezd a szabadság és a könnyedség érzését, amelyet az új HAtermékek kínálnak. Légy Te a Balaton egyik arca, és testesítsd meg azt a csodát, amelyet legnagyobb tavunk mindennap megmutat magából!

A My Balaton kollekció minden egyes darabja gondosan tervezett és kivitelezett.

A részletekben is felismerhető egyediség a tervezői kreativitás és a tökéletes funkcionalitás összességének eredménye. Minden „apróság”, legyen az egy praktikus zseb vagy egy stílusos díszítőelem, a nőiesség és a praktikum egyensúlyát képviseli.

Ez az új termékcsalád azonban több, mint csupán divatos és minőségi darabok sokasága: Életérzés, hitvallás, amelyet a fenntarthatóság és a természet iránti rajongás egészít ki.

A HA-táska tulajdonosok jól tudják, hogy a magabiztos, elegáns, ugyanakkor önazonos megjelenéshez a minőség, az egyediség és a kifinomultság elengedhetetlenek. Ha Te is rajongsz a színekért és Téged is magával ragad a Balaton ezer arca, akkor a My Balatonkollekciót imádni fogod!


A My Balaton kollekció színpompás palettájának köszönhetően kifejezheted aznapi hangulatodat

A termékek viselésével megmutathatod, mikor vagy nyugodt vagy épp tettre kész!

A frissítő kékek, zöldek és a türkizek szabadságot és békességet sugároznak, akárcsak a csendes Balaton.


Az élénk színek, mint a narancs és a pink, élettel teli energiát és játékosságot kölcsönöznek neked.


Lehetsz kicsit hűvösebb, elérhetetlenebb, mint amilyen a jeges Balaton….

…..de lehetsz emelkedett, tiszteletreméltó és felejthetetlen, mint naplementében az aranyhíd a tó közepén.

Válaszd ki a kedvenc darabodat, amely leginkább visszatükrözi az érzéseidet és az egyéniségedet és tündökölj!
Ne feledd azonban, hogy egy HA-táska soha nem divatkellék, hanem életérzés: a Te életérzésed!


Mivel az érzékenység, a nőiesség és az utánozhatatlan stíluselemek ebben a kollekcióban is összetalálkoznak, minden alkalomhoz megtalálhatod a tökéletes darabokat. Legyen szó egy elegáns estélyről vagy egy hétköznapi találkozóról a barátaiddal, a My Balatontáskákkal és kiegészítőkkel mindig maradandó benyomást kelthetsz. Az új kollekcióban található táskák és kiegészítők ugyanis igazi stílusnyilatkozatok, amelyekkel garantáltan elbűvölöd a környezetedet.


Egy HA táska több mint divat

Vidd magaddal Tisch Ferenc író sorait: „Nekem a Balaton mindig csak a Balaton volt, szürkéskék és zöld, nyugodt és dühös, lágy és izgalmas. Gyönyörű. Nem akartam én tőle semmit, csak szeretni. Hűséges voltam a Balatonhoz, mert sosem ígértem neki semmit. Nem használtam nagy szavakat, nem esküdöztem, nem is kötöttem hozzá magam. Csak szerettem.”

A rendelés menetéről ITT olvashatsz részletesen.
A teljes kollekciót ITT fedezheted fel. Ha személyesen is meg szeretnéd nézni a kollekcióik mintadarabjait, Pesten a Salon 19 bemutatóteremben van rá lehetőséged.
Kövesd a márkát a Facebook- és az Instagram-oldalon is, ahol naponta találsz friss híreket!