HA Earth Round Mini – Sötétbarna

25,000 Ft

Egyedi tervezésű és kivitelezésű, marhabőr kézi és válltáska, préselt fa fogóval + lecsatolható fogóval.
Tökéletes választás a hétköznapokra és alkalmakra egyaránt! Hivalkodás nélkül vonzza a tekintetet, minden elfér benne, aminek egy női táskában a helye.
Egyteres kialakítású, .egyedi tervezésű mintás béléssel.
Záródás: cipzárral
Méret: 22x20x5cm

A kollekció különlegessége, hogy a bőr mellett préselt faanyagot is felhasználtam a táskákhoz, minden szín, forma és minta megtalálható a természetben is. A különböző felületek találkozása tökéletes összhangot alkotnak a táskákon.
A kollekciót az őszi táj színesedő fái ihlették, ezek az árnyalatok térnek vissza a termékeken. Formavilágukat a tőlem már megszokott geometrikus elemek határozzák meg.
Ezek a darabok különösen közel állnak hozzám, a megálmodott táskák teljesen engem

Hodlik Anna vagyok, bőrdíszműves. Termékeimet kézzel, a saját műhelyeben készítem el rendelést követően. Minden táskámból csak néhány darab érhető el, emiatt garantált az egyediség! A kézzel készült termékek velejárója, hogy sosincs két egyforma darab. A különböző felületi redőzetek, apró hibák a természetes anyag velejárója. A bőr felületét ápolni kell, illetve óvni az éles tárgyakkal való érintkezéstől, ezek sérüléseket okozhatnak a bőr felületén. Ezekre a sérülésekre a garancia nem vonatkozik, javítani nem lehet őket.
Minden termékemre 3 hónap garanciát vállalok!

Amennyiben szeretné megrendelni a terméket, úgy kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailban, ( hodlikanna@gmail.com ) vagy a Facebook oldalamon keresztül, üzenetben! ( @hodlikanna )