HA Geometrikus – Metálkék

42,000 Ft

Egyedi tervezésű és kivitelezésű, kézzel készült marhabőr válltáska. Tökéletes választás a hétköznapokra és alkalmakra egyaránt! Hivalkodás nélkül vonzza a tekintetet, minden elfér benne, aminek egy női táskában a helye.
Egyteres kialakítású, egy belső, nyitott zsebbel.
Egyedi tervezésű mintás béléssel. Divattáska besorolású, a terhelhetősége a hétköznapokban használt tárgyak elbírására lett kialakítva, nagyobb súlyok cipelésére nem alkalmas!
Záródás: cipzárral
Méretei: 32x36x6 cm

Hodlik Anna vagyok, bőrdíszműves. Termékeimet kézzel, a saját műhelyeben készítem el rendelést követően. Minden táskámból csak néhány darab érhető el, emiatt garantált az egyediség! A kézzel készült termékek velejárója, hogy sosincs két egyforma darab. A különböző felületi redőzetek, apró hibák a természetes anyag velejárója. A bőr felületét ápolni kell, illetve óvni az éles tárgyakkal való érintkezéstől, ezek sérüléseket okozhatnak a bőr felületén. Ezekre a sérülésekre a garancia nem vonatkozik, javítani nem lehet őket.
Minden termékemre 3 hónap garanciát vállalok!

Amennyiben szeretné megrendelni a terméket, úgy kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailban, (hodlikanna@gmail.com) vagy a Facebook oldalamon keresztül, üzenetben! ( @hodlikanna )