Blog

Sikeres Nők HA táskával Dr. Császár Zita

2023.09.17 18:09
Sikeres Nők HA táskával Dr. Császár Zita

A Császár Dentál gyönyörű parodontológus szakorvosa is HA-táskákat hord. Ez persze nem a véletlen műve. Dr. Császár Zitával beszélgettünk.

A Császár Dentál gyönyörű parodontológus szakorvosa is HA-táskákat hord. Ez persze nem a véletlen műve. Dr. Császár Zitával beszélgettünk.


Dr. Császár Zita elragadó, egyedi stílusú, ízig-vérig különleges nő, aki nem mindennapi pályát választott magának. Fogorvos lett. Mivel a szakmája precizitást és tökéletes munkavégzést igényel, ez a fajta hozzáállás a divathoz való viszonyulásában is megmutatkozik. Vele beszélgettünk.

„2015-ben léptem a fogorvosi pályára, miután sikeresen elvégeztem a Semmelweis Egyetemet. Az azt követő időszakban 3 éves szakorvosi képzésre is jelentkeztem, és ennek eredményeként parodontológus szakorvosként tevékenykedem. Ezen a területen a fogágybetegség gyógyításával és az ínyplasztikával foglalkozom, amelyek mélyebb szinten hozzák vissza a páciensek szájegészségét. Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor látom, hogy a pácienseim újra mosolyognak. Ez az, amiért érdemes ezt a szakmát űzni, bár más területek is érdekelnek.”


„A Ha-darabokban megtaláltam a saját világomat.”

Zita a plasztikai sebészet felé is kacsingatott, de egy merőben más irány, az ékszertervezés is fellelkesíti.

„Utóbbira van is lehetőségem és ki is élem magam benne, hiszen sok fülbevalómat én terveztem meg. Szerencsére találtam olyan szakembert, aki segít őket elkészíteni, azaz megvalósítani az álmaim! Az ékszertervezés igazán kreatív munka, amellyel kifejezhetem a saját stílusomat és irányultságomat.”

Zitának ugyanis ez is nagyon fontos. Azért döntött a HA-termékek mellett, mert nagyon vonzódik a vibráló színekhez, amilyen a zöld, arany, barna és narancssárga is.

„A meleg és feltűnő színek, valamint a dzsungel, a papagájok, a tucán színei is mindig magukkal ragadnak. A HA- darabokban megtaláltam a saját világomat. A színek harmonikusan vannak kombinálva, és az egyedi formák is rendkívül lenyűgözők. A HA-termékek stílusa és megjelenése pont ezért kiválóan illeszkedik az egyéni ízlésemhez.”


Milyen HA-táskát visel egy parodontológus szakorvos?

„Amikor a különböző helyzetekhez, eseményekhez stílust választok, a HA-darabok sokat segítenek a megjelenésem tökéletesítésében. Ha élénk és feltűnő darabra vágyom, például esti programokra vagy eseményekre, akkor a Pre sun bag zöld-arany verziója jön számításba, mert ez feldobja a ruházatomat. Ha kevesebb dolgot kell cipelni, akkor a Purse Crossbody a tökéletes választás. Munkába viszont gyakran választom a Pre Rainbow bag kék-zöld színű változatát, amely praktikus és trendi.”

Dr. Császár Zita ma már a saját rendelőjében dolgozik, amelyet a férjével együtt hoztak létre. Ez igazi szakmai fordulópont volt az életében, hiszen ez az elhatározás nagy, de örömteli változással járt. Ennek köszönhetően ugyanis a saját irányításuk alatt dolgozhatnak egy olyan környezetben, amelyet ők alakítottak ki és ahol a páciensek is kellemesen érezhetik magukat.


A siker titka

„Nekem az igazi siker az, hogy hozzájárulhatok a pácienseink jobb életminőségéhez. Hatalmas öröm, ha megtudok menteni egy fogat, amelyet minden más fogorvos már régen kihúzott volna, vagy amikor az örömtől könnyek szöknek a pácienseim szemébe. Amikor ennyire szemmel látható, hogy visszaadtad valaki önbizalmát, és újra mer teli szájjal nevetni, az nagyon sokat ad nekem, nekünk.”

Zita azonban igyekszik kikapcsolódni is, mert nagyon fontos számára a munka-magánélet egyensúlyának fenntartása. Leginkább a szeretteivel szeret feltöltődni, mert az jelenti neki az igazi megnyugvást.

„Az igazi boldogság az, amikor a férjemmel, a családommal és a kutyáinkkal vagyok együtt. Imádunk kirándulni, utazni és minél több időt együtt tölteni a természetben. Az utóbbi időben azonban az országúti kerékpározás is az egyik szenvedélyünk lett, és azon vagyunk, hogy minél többször tudjunk erre is elcsípni némi időt a napjainkból.”


Rendelői kulisszaTikTok – Császár Dentál

Ehhez valódi időzsonglőrnek kell lenni, ugyanis Zitáék rendelője nagy sikerrel „működik” a TikTok-on is, amely természetesen szintén sok energiát igényel.

„Az ötlet a TikTokon való megjelenéshez azért jött, mert észrevettük, hogy pácienseink gyakran kiemelik rendelőnk barátságos és családias hangulatát. Ezt a közvetlenséget és kedvességet nehéz lenne hagyományosan, például Instagram- vagy Facebook-posztokkal kellőképpen átadni, de a TikTok más. Lehetőséget nyújt arra, hogy interaktív, informatív tartalmakat tegyünk közzé, és ezáltal mindenkivel megoszthassuk tudásunkat fogorvosi témákban. A platformon való sikerünk titka talán abban rejlik, hogy könnyedén és érthetően tudunk szakmai információkat közvetíteni úgy, hogy az ne legyen sok vagy ijesztő.”


Nos, valóban kedves posztokat láthatunk a Császár Dentál TikTok-oldalán, ha kíváncsi vagy, kukkants rá.
Ha pedig más izgalmakra vágysz, nézd meg a Zita által is említett HA termékeket.
A HA táskák rendelésének menetéről ITT olvashatsz részletesen, de ha személyesen is meg szeretnéd nézni a kollekciók mintadarabjait, Pesten a Salon 19 bemutatóteremben, illetve Veszprémben az Üvegcsében van rá lehetőséged.