Hollóházi ’24

A Hollóházi Kollekció több mint amit a néző első pillantásra lát belőle!
Ez a kollekció híd a tradíciók és a modernitás között. Arra a kérdésre keresi a választ, hogy egy akár több száz éves művészeti tárgy hogyan válhat mindenki számára elérhető divatcikké?
Egy gazdagon díszített porcelán, amit féltve őrzünk a vitrin mögött hogyan lehet velünk mégis a mindennapokban?

A Hollóházi Porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában, és nincs ember a világon, aki ne hallott volna már erről a magyar értékről.

Február 14.-től azonban mindez újszerű megvilágításba kerül!

A Hollóházi Porcelán No.020 – Petra kollekciója ugyanis most már nemcsak étkészlet formájában, hanem a lenyűgözően elegáns új HA táskákon és Orovica ruhákon is visszaköszön!

Ennek a kollekciónak minden darabja egy több száz éves történetet mesél el!

Légy részese Te is a varázslatnak!








A Hollóházi Porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában, és nincs ember a világon, aki ne hallott volna már erről a magyar értékről. A Hollóházi Porcelán 1777-es megalakulása óta nagy utat járt be, részt vett a magyar porcelángyártás megteremtésében, jelen volt a legrangosabb kiállításokon, készletei pedig most is megtalálhatók a világ minden pontján.















Az antik stílus mai köntösbe bújtatása a kulturális örökség tiszteletét jelenti. Az új HA táskák tehát nemcsak egy adott korszakot idéznek meg, hanem a művészet és a történelem találkozását is magukon hordozzák. Egy ilyen darab utat enged viselőjének is kreativitása kifejezésére, ahol a különlegeset a saját stílusával kombinálva ő maga is alkotóvá, sőt a történelem részesévé válhat.






















„A Hollóházi Porcelánmanufaktúra csaknem 250 éve bújik meg egy hegyek, erdők, patakok által körülvett kis völgyben, hogy itt készült termékeivel messze vigye egy kis zempléni magyar falu hírnevét



Az új HA kollekció tehát több, mint amit a néző első pillantásra lát belőle: híd a tradíciók és a modernitás között. Arra a kérdésre keresi a választ, hogy egy több százéves művészeti tárgy hogyan válhat mindenki számára elérhető divatcikké; egy gazdagon díszített porcelán, amelyet féltve őrzünk a vitrin mögött, hogyan lehet velünk mégis a mindennapokban?
Hodlik Anna Hollóházi kollekciója most megadta erre a választ: akár táska formájában is!


A fotózás helyszínét a Gödöllői Királyi Kastély biztosította!
Fedezd fel Magyarország művészeti örökségét, kattints IDE!


















„Ennél a kollekciónál érzem először azt, hogy most valódi értéket teremthetek” – mondja Anna.
„A munkáim által részese lehetek és továbbadhatok én is valamit az évszázados tradícióból, ami nekem nagyon fontos motiváció volt. Ennek a kollekciónak minden darabja egy több százéves történetet mesél el, és én boldog vagyok, hogy részese lehetek a varázslatnak!”



























Szeretném kifejezni köszönetem a Hollóházi Porcelánnak, hogy méltónak találta a munkáimat az együttműködésre!
A Hollóházi Manufaktúra munkáit ITT lehet megtekinteni.
A Petra kollekció porcelánjai ITT vásárolhatóak meg.
A képeken szereplő Orovica Fashion ruhák ITT érhetőek el.